Over SNEI

Stichting Nederlands Exameninstituut (SNEI) is uw partner voor geslaagde beroepsexamens op het gebied van veilig werken.

De examens die wij aanbieden zijn gericht op arbo-, veiligheid- en milieuaspecten in een technische en industriële omgeving. Bent u een professional in de asbestwereld of heeft u een VCA certificaat nodig? Bij het Nederlands Exameninstituut haalt u een branche-erkend persoonscertificaat.

Veilig werken begint met veilig gedrag en kennis van de risico’s. De examens van Stichting Nederlands Exameninstituut zijn geënt op deze beginselen. Alle examens die leiden tot een persoonscertificaat bestaan uit een theorie- en/of praktijkexamen en zijn tot stand gekomen in samenwerking met brancheorganisaties. Daardoor is het examen gebaseerd op de werksituatie waarin de persoon werkzaam is.

Waar wij voor staan

Visie Stichting Nederlands Exameninstituut

Kwalitieit

Examens organiseren en afnemen volgens de normen, ISO 9001 en ISO 17024.

Veiligheid

Antifraude examenbeleid en CBP-beleid op het gebied van persoongevens bescherming.

Snelheid

Snelle afgifte van certificaten aan geslaagde kandidaten.

Flexibiliteit

Flexibel in aanvragen van Examens door opleidingscentra, bedrijven en particulieren.

Onafhankelijk en praktijkgericht

Stichting Nederlands Examen Instituut is een gecertificeerd en onafhankelijk exameninstituut voor certificering en diplomering en werkt voor diverse opleiders. We verzorgen het volledige examentraject: van ontwikkelen en organiseren tot het afnemen van examens, de correctie en de communicatie met kandidaten.

Certificerende instelling

Stichting Nederlands Examen Instituut heeft een licentieovereenkomst met de certificerende instelling DNV-GL en wordt periodiek door hen gecontroleerd door middel van een audit. 

De aan ons verstrekte persoonsgegevens worden gebruikt voor de registratie van het certificaat in het DNV-GL-certificatieregister “Certcheck”. Deze gegevens worden niet voor commerciële doeleinden aan derden ter beschikking gesteld.

Branches

Stichting Nederlands Exameninstituut neemt specifiek gecertificeerde examens af op het gebied van asbest, TCVT en steigerbouw.

Cursussen

Bekijk het aanbod van onze diverse cursussen

Asbest examen
5 examens

Asbest

EP U examen
6 modules

EP W

EP U
6 modules

EP U

Heeft u nog vragen? U kunt altijd contact met ons opnemen